SYARIKAT KITA

Syarikat kami memberi tumpuan kepada pengurusan kualiti produk, melengkapkan kesedaran perlindungan alam sekitar, dan ia adalah antara syarikat-syarikat pertama dalam industri ini yang disahkan dengan sistem pengurusan kualiti ISO9001, sistem pengurusan alam sekitar ISO14001 dan pensijilan CE Eropah.

Sebagai pemimpin dalam industri WPC China, Seven Trust menjual produk WPCnya kepada lebih dari 100 negara dan kawasan di dunia, seperti Amerika, Britain, Rusia, Afrika Selatan, Thailand, India, Jerman, Sepanyol, Finlandia, Australia dan sebagainya. memenangi pujian yang baik daripada pelanggan.

Semasa membantu para pelanggannya untuk mencapai manfaat maksimum, Tujuh Amanah Group yang inovatif dan cemerlang juga bertekad untuk menjadi pengasas dan pengeluar produk bangunan yang mesra alam dan penjimatan tenaga di China dengan produknya yang cemerlang, teknologi profesional dan perkhidmatan yang ikhlas.

kenapa pilih kami

Budaya syarikat

Kami sentiasa mematuhi prinsip pengurusan integriti, dengan niat baik untuk setiap pelanggan untuk menyediakan perkhidmatan.

Kualiti produk

Penggunaan 100% bahan kitar semula untuk membuat lantai, panel dinding, pagar, dek kapal, perlindungan alam sekitar, kalis air, tiada retak.

Harga Komoditi

Produk komposit plastik kayu mesra alam yang berkualiti tinggi, harga yang paling istimewa dijual di seluruh dunia.

Pasaran Pengedaran

Pasaran kami diagihkan secara meluas, Amerika Syarikat, Jerman, Itali, Perancis, Britain, Australia, India, Dubai dan negara-negara lain diedarkan.

  • Adam Smith Ketua Pegawai Eksekutif Syarikat

    Kami mempunyai kerjasama yang panjang dengan Seventrust, lantai eko mereka, panel dinding benar-benar berpatutan, berkualiti tinggi, lama tahan lama. Harga murah anda boleh membeli lantai praktikal, menantikan kerjasama jangka panjang.

  • Andrew Bruise Pengurus pembelian

    Pilih Seventrust, pilihan terbaik saya, barang-barang murah, lantai komposit kayu yang murah dan mesra alam, mesra alam, panel dinding boleh dikitar semula, membeli sangat bernilai. Pagar putih dihiasi dengan halaman luaran dan tahan lama.

Jualan pasaran

Amerika Syarikat: 30%

Jerman: 30%

Australia: 20%

Perancis: 20%