lebanon gred marin komposit

China Jacquard Carpet, Floor Carpet, Ubin Karpet, Pameran Karpet

. kesan pemeliharaan haba, terutama sesuai untuk pesakit yang menggunakan penyakit bilik rematik. Permaidani permaidani bulu adalah di gred teratas, yang.

Home - Avonite | Avonite

INDUSTRY, Corporate, Education, Healthcare, Hospitality, Marine Latvia, Lebanon, Lesotho, Liberia, Libya, Liechtenstein, Lithuania, Luxembourg, Macedonia.

(Getah silikon-lut) Silicone Rubber Lembaran - Plastik Profesional

Lut Gred silikon cadar boleh digunakan dalam pelbagai aplikasi. Silicone mempamerkan senarai hasrat ciri-ciri yang luar biasa termasuk rintangan kimia,.

Polyethylene Polyblend boleh cetak - Plastik Profesional

Polyethylene Polyblend boleh cetak adalah polietilena cetakan gred ekonomi. Terdapat dalam kedua-dua standard dan korona diat Polyblend polyethylene.

(Neoprena) Neoprene Getah cadar - Plastik Profesional

Neoprena (neoprena) cadar getah boleh didapati melalui laman web Plastik Profesional. Harga berbeza, membandingkan dan menyelamatkan.

ABS Paip - Plastik Profesional

. paip · Carta Rintangan ABS Kimia Produk Berkaitan: Rod Rod / Plate ABS- GradePipe Eng · Helaian Gred Membentuk ABS · Injap & Kelengkapan Paip Lain.

Kydex® FST dengan Microban - Plastik Profesional

Kydex® FST adalah berprestasi tinggi lembaran penerbangan-gred, digubal untuk memenuhi semua keperluan api-asap-ketoksikan Boeing dan Airbus.

Nomex Jalinan Sleeving - Plastik Profesional

Nomex Jalinan Sleeving (NOMEX SLEEVING) lembut, mudah dibentuk Perlindungan Api kepada 662 ° F boleh didapati melalui laman web Plastik Profesional.