lantai kakisan luar wpc

Pagar wpc luar borong | Deck Komposit

Berkualiti tinggi diy luar Komposit pagar borong, panel dinding, dek komposit, . Bahan WPC tidak ubah bentuk mudah, kakisan, cendawan, antibakteria, bunyi . Lantai ini sangat tebal dan berat apabila memegang tangan, kualiti yang baik.

Kevlar® Sleeving - Plastik Profesional

. daripada gentian aramid dan mempunyai semua ciri-ciri yang terkenal Kevlar mengenai ketahanan, sifat lembut dan kekuatan tegangan yang luar biasa.

Percetakan & Papan Tanda Bahan - Plastik Profesional

. Conveyor · Bahan Kakisan-Tahan · Die Cutting Bahan · Disk Drive - Cakera Keras HDD · Paparkan & POP Bahan · Electric Switchgear - Pengagihan Kuasa.

Penebat elektrik - Pendawaian, Sleeving - Plastik

Produk-produk ini terkenal dengan keupayaan mereka untuk menebat arus elektrik, menahan mositure dan kakisan, dan menahan arka dan api. Kebanyakan.

Pelekat, Simen, gam - Plastik Profesional

. Conveyor · Bahan Kakisan-Tahan · Die Cutting Bahan · Disk Drive - Cakera Keras HDD · Paparkan & POP Bahan · Electric Switchgear - Pengagihan Kuasa.

Plastik Produk Kimpalan - Plastik Profesional

. Conveyor · Bahan Kakisan-Tahan · Die Cutting Bahan · Disk Drive - Cakera Keras HDD · Paparkan & POP Bahan · Electric Switchgear - Pengagihan Kuasa.

PVC Duct Paip - Plastik Profesional

Tidak seperti Metallics, fasa wap atau cecair-wap fasa kakisan umumnya kurang agresif dengan termoplastik daripada kakisan fasa cecair. Apabila dalam.

Kleerdex - Kydex - Plastik Profesional

Gred khas lembaran Kydex® memenuhi UL tertentu, FAR, MVSS, ASTM dan / atau penilaian api BS, dan mempamerkan sifat-sifat mekanik yang luar biasa dan.

Polyethylene Polyblend boleh cetak - Plastik Profesional

Bahan polietilena berketumpatan tinggi kami menawarkan ketahanan yang luar biasa, ketahanan tekanan retak dan tahan cuaca. Polyblend PE bahan.

Tungsten - Plastik Profesional

Ia mempunyai rintangan kakisan yang sangat baik dan diserang hanya sedikit oleh . Ia adalah luar biasa untuk hartanah fizikal yang teguh, terutamanya fakta.

Produk Pembungkusan - Plastik Profesional

. pelbagai bahan filem halangan kelembapan untuk melindungi pelbagai produk daripada kelembapan, acuan, cendawan dan kakisan yang merosakkan.

(Getah silikon-lut) Silicone Rubber Lembaran - Plastik

Silicone mempamerkan senarai hasrat ciri-ciri yang luar biasa termasuk rintangan kimia, prestasi suhu tinggi, rintangan haba dan elektrik yang baik, daya tahan.

Cara membersihkan emas | Mencuci emas | BersihBersih

Membeli emas sama dengan berinvestasi. Simak cara mencuci, merawat, dan membersihkan perhiasan emas dalam artikel ini untuk menjaga nilai investasi.

(Neoprena) Neoprene Getah cadar - Plastik Profesional

. Neoprene masih berguna pada julat suhu yang luas; Neorprene memaparkan kekuatan fizikal luar biasa; Menentang pembakaran sememangnya lebih baik.

Plastik Profesional - Professional Plastics

. berbeza pada masa yang sama, tetapi polypropylene adalah kes yang luar biasa dari fenomena ini, yang secara berasingan dicipta kira-kira sembilan kali.

ABS Paip - Plastik Profesional

Hasilnya: ada bukti reput, karat atau kakisan. CIRI-CIRI DAN MANFAAT. Paip dan kelengkapan ABS telah menjadi bahan utama untuk aplikasi DWV kerana ia.